Här berättar vi allt du behöver veta om appar, och vad du kan göra med dem.

   

Appar för Stockholm   arrow

Den som vill göra sitt besök i Stockholm så optimalt som möjligt, bör använda sig av den stora mängd appar det finns att tillgå. Allt från tidtabeller för kommunaltrafiken, till vad som händer på stan i dag, går att få koll på med hjälp av appar. Detta hjälpmedel i mobilen fungerar lika bra för den som är bosatt i Stockholm och vill underlätta i sin vardag.

2395898-iphone

Vi har i ett tidigare inlägg skrivit om appar som kan hjälpa en när man besöker Göteborg. Men det är inte bara för Göteborg som det finns appar, utan var du än ska åka finns det ett gäng appar som kan göra din vistelse enklare. Många av apparna kan man också använda om man är bosatt i staden och behöver lite hjälp på traven. Det finns till exempel många appar för den som bor i eller ska besöka Stockholm.

Ett exempel på en app som det nästan är helt nödvändigt att ha för att ta sig runt i Stockholm kommunalt, är Res i STHLM för iPhone och STHLM Traveling för Android. Här kan man se alla avgångar för all trafik som Stockholms Lokaltrafik står för. I appen kan man även se aktuell störningsinformation ifall att man har en viktig resa att planera.

En annan app som kan hjälpa en i Stockholm är Upptäck Stockholm. I den här appen kan man hitta stadens bästa platser utomhus.

”Åk ut till någon av stadens vackra naturreservat, hitta till löpspår och utegym, ta med barnen till någon av stadens nära 300 lekplatser och parklekar, eller upptäck en ny favoritplats i stan.”