Här berättar vi allt du behöver veta om appar, och vad du kan göra med dem.

   

Appar förenklar vardagen   arrow

Tack och lov för appar! Ja med tekniken som den ser ut idag så är det inte många som upplever att det är något negativt längre. En del talar om den sociala biten medan andra menar att det är en fas som kommer att gå över. Däremot handlar det här om appar och om uppkomsten av dessa tekniska lösningar. Dessa har gett oss möjligheten att göra, beställa och undersöka det mesta.

affärskvina med appar

Appar och teknik överlag har varit en räddning för många och är idag en populär företeelse. Vare sig det är ett spel eller en app för att förenkla en vardagssyssla så kan de vara minst lika viktiga. I apparna som vi laddar ned till mobiler och surfplattor kan vi lagra våra personliga uppgifter och ha möjligheten att utföra bland annat bankärenden och liknande. Det är främst för privatpersoner som dessa appar hjälper då de är utformade för att ge stöd till sysslor som vi annars gör utan tekniken. Det kan handla om veckohandlingen av mat men också e-handel i klädbutik och liknande. Det kan vara en musikapp som gör det möjligt för oss att streama musik.

Glöm inte dem klassiska hjälpmedlen

Det är lätt att glömma att i den underbara världen av teknik så finns det hjälpmedel för företagare också. Oftast talas det om privatpersoner som kunder men just affärsmänniskor har en stor användning för bra hjälpmedel. En av dessa nödvändiga och bra hjälpmedel är definitivt återuppringning som sköter det mesta och bästa av företagandets CRM. Med det menas att man kan få en bra kontakt med kunden genom att man låter en extern telefontjänst återuppringa kunden vid ett bättre tillfälle. En lösning som många kommuner och landsting använder sig av, men också privata företag som har en hel del kundkontakt.  Telefoni i sig kan alltså räknas som en teknologi i sig som inte kan slås av någon app för musik eller spel.